Kırıkkalespor'a Atalay'dan kurban jesti

Kırıkkalespor

İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay, geçen hafta Kırıkkalespor'a yaptığı ziyaretin ardından yeni sezonun kazasız, belasız ve sakatlık yaşanmadan devam etmesi dileğiyle iki kurban hediye etti. Kurbanlıkların kulüp binası önünde yöneticiler ve futbol

TÖRENLE KESİLDİ

Geçen hafta içinde kulüp binasını ziyaret eden ve yöneticilerle bir araya gelen İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Kırıkkalespor’a bir jest yaptı. Atalay, yeni sezonun Kırıkkalespor’a kazasız, belasız geçmesi ve sakatlık olayının yaşanmaması dileğiyle iki adet kurban hediye etti. Kurbanlar kulüp binasında başta Başkan Metin Karakuş olmak üzere yöneticilerin ve futbolcuların katıldığı sade bir törenle kesildi.

CENTİLMENLİK ÖN PLANDA

Kurban kesimi öncesi kısa bir konuşma yapan Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş, bu jestinden dolayı İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay’a teşekkür etti. Başkan Karakuş, yeni sezonda hedeflerinin belli olduğunu, bunun için de yönetim olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını, söz sırasının futbolcularda olduğunu söyledi. Karakuş, “ Allah’tan şu mübarek günde dileğimiz takımımızın başarılı olmasıdır. Futbolcu arkadaşlarımızın yanı sıra camiamızın kazasız, belasız, sorunsuz bir lig geçirmesi de en başta gelen temennimizdir. Centilmenliğin ön planda olduğu bir lig istiyoruz. Kurbanımızı bu dileklerle kesiyoruz.”dedi. 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ